Voordelige verzending Snel geleverd Klanten geven ons een 8.7 085 303 48 52

Welke MacBook accu heb ik nodig?

Wilt u weten welke MacBook accu geschikt is voor uw MacBook? Deze pagina probeert duidelijkheid te verschaffen in het zoekproces naar de juiste MacBook accu. Alle MacBooks en MacBook accu’s hebben een typenummer. Dit typenummer begint in bijna alle gevallen met de letter A gevolgd door 4 cijfers. Bijvoorbeeld A1322 of A1185.

Waar vind ik dit typenummer?

Dit typenummer staat vaak op de accu zelf of op de onderzijde van uw MacBook. Vaak kunt u het beste kijken op de accu zelf wanneer u deze reeds uit de MacBook heeft kunnen halen.

Welke MacBook accu batterij heb ik nodig?

Waarom is het zo belangrijk om het A-nummer op de accu zelf te controleren?

Dit is vaak de kortste weg aangezien een MacBook met een bepaald typenummer vaak verschillende typen accu’s kan hebben. Zo heeft de MacBook Pro 15 inch laptop met het typenummer A1286 wel 3 verschillende MacBook accu’s: A1382, A1281 accu of de A1321 accu.

A nummer controleren MacBook accu batterij

Ik weet de modelnaam of typenummer van mijn accu, hoe vind ik de juiste MacBook accu?

  • Zoekfunctie - Gebruik onze zoekfunctie rechtsboven om op typenummer uw accu te zoeken. Type het A-nummer in zonder daarbij een spatie te gebruiken, dus bijvoorbeeld: ‘A1322’.
  • MacBook accu modeloverzicht - U kunt ook een kijkje nemen op onze uitgebreide MacBook modeloverzicht pagina. Op deze pagina is met de grootste zorgvuldigheid alle kenmerken van de verschillende MacBooks in kaart gebracht.
  • Filter zoekfunctie - Op de categorie pagina’s treft u aan de rechterzijde een filter zoekfunctie. U kunt hier de specificaties van uw MacBook aanvinken om uw zoekopdracht te filteren. Weet u bijvoorbeeld dat u een witte macbook heeft met een 13 inch beeldscherm. Vink dan het volgende aan: witmacbook en 13 inch.

Klantenservice

Weet u nog niet zeker welke macbook accu u nodig heeft? Neem gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.